Sivut

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

I feel so empty without you

Anteeks, anteeks, anteeks,,, kun en oo postannu piiiitkään aikaan mitään. Voisin yrittää syyttää tätä hullunkiireistä ysiluokan loppua ja sitä et miten kaikki onki menny niin nopeesti tän viimesen vuoden aikana, mutta syy siihen etten oo postannu pitkään aikaan on yksinkertaisesti se että en oo vaan jaksanu. 

Eli siis peruskoulu olis nyt sitten suoritettujen asioiden listalla !! Eilen saatiin todistukset juhlallisesti koko koulun edessä. Haikein mutta toisaalta iloisin mielin lähdin viimeistä kertaa Pirkkalan yläasteelle hakemaan peruskoulun päättötodistusta. Keskiarvo nousi hiukan ja se on nyt sitten kolmen vuoden uurastuksen ja kovan työn jälkeen 8.83. 
Todellisuus iski siinä suvivirren soidessa, kun tajusi ettei enää tule palaamaan siihen saliin eikä näkemään tuttuja opettajia, eikä niitä puhki kulutettuja koulun käytäviä, eikä luokkia joissa on iltapäivätuntien aikana mennyt hermo ja vain halunnut kotiin. Vaikka kavereitani tulen näkemään niin, ei se kuitenkaan ole sama, kun näki joka päivä  viim. kolmen vuoden aikana mutta nyt se tulee muuttumaan harvemmaksi. Siinä sitten itkun vallassa halailimme kaikkia ja kiiteltiin kuluneista vuosista ja sovittiin ettei tämä jää tähän vaan näämme vielä.

Vaikka nyt on kesäloma niin ei se kyllä yhtään tunnu kesältä,, osasyy voi olla kylmä, tuulinen ja sateinen sää, mutta myös se tyhjä olo mikä mulla nyt on. Haluaisin unohtaa henkilön josta pidin ja jota ajattelin joka päivä viimeisen vuoden aikana, mutta kävikin ilmi että olen hänelle vaan pelkkä kaveri. Unohtamisesta vaikeaa tekee se että kaikki asiat muistuttaa tästä ihmisestä, musiikki, kuvat ja pienet oudot asiat kuten esim vaattet. Mutta luultavasti sille pitää antaa aikaa, ei ketään voi yhdessä päivässä unohtaa vaikka kuinka haluaisi. 
Tyhjä olo on myös siksi että ei ole varmuutta missä ensi syksynä on. 11 päivää, ja sitten saamme tietää missä seuraavat 3 vuotta vietämme.

Tässä pari kuvaa näitten yläastevuosien ajalta :))











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti